+386 (0)59 148 846     |       info@preddvor-tourism.si

Aktualno

Kulturna dediščina Narava Aktivnosti Dnevni izleti Nastanitev Kulinarika Aktualno Galerija

Kmečki praznik pod Storžičem

Kategorija: Dogodki in novice
Turistično društvo Bašelj organizira turistično etnografsko prireditev Kmečki praznik pod Storžičem, ki letos praznuje že 32 let ter vsako leto v Bašelj privabi veliko število obiskovalcev od blizu in daleč.

Spoštovani!

 

Turistično društvo Bašelj organizira turistično etnografsko prireditev Kmečki praznik pod Storžičem, ki letos praznuje že 32 let ter vsako leto v Bašelj privabi veliko število obiskovalcev od blizu in daleč. Letošnje dogajanje se bo odvijalo v soboto, 19. avgusta, ob 20.00 uri in nedeljo, 20. avgusta 2017, ob 12.00 uri. V soboto nas bo zabaval ansabel Calypso, v nedeljo pa bomo uživali ob zvokih ansambla Zupan. Prireditev bo oba dneva potekala pod šotorom, za najmlajše pa bo poskrbljeno v otroškem kotičku.

Pripravili vam bomo stare kmečke dobrote, tako da za kosilo ni potrebno skrbeti, prikazali kmečke običaje iz časov naših babic in dedkov, kegljali bomo za jarca, poskusili srečo na bogatem srečelovu, tehtali pršut ter uživali v pestri ponudbi ostalih aktivnostih.

VSTOPNINE NI!!

 

Toplo vabljeni,

TD Bašelj
UTRINKI

iz Preddvora


Kraj pod Storžičem, dvatisočakom Kamniško-Savinjskih Alp, privlači s posebnimi energijami, ki jih tod zagotovo začutijo tudi mladoporočenci.

Preddvor vabi s številnimi legendami, predvsem pa omogoča sproščena pohajkovanja. Tu je izhodišče številnih planinskih poti. Povzpnite se na okoliške vrhove ali ostanite na dolinskih cestah in raziščite skrivnosti gradov, ki se nahajajo v tej občini.


>> Poglej več

© Zavod za turizem Preddvor. Vse pravice pridržane.
Izvedba: MMstudio